ru id es it zh ko ms de pt tr uk fr ja pl hi vi th

navigasi
Slot dalam talian
Slot dalam talian
Cari

Slot Anchorman

Main slot Anchorman secara percuma atau wang sebenar - tiada iklan pop timbul, tiada spam

Slot Percuma Teratas

Mesin Slot Tiga Berlian
Mesin Slot Lobstermania
Mesin Slot Spartacus
Mesin Slot Dewi Emas
Slot Badak Mengamuk
Mesin Slot Liar Sphinx
Mesin Slot 88 Fortunes
Mesin Slot Davinci Diamonds

Mesin Slot Anchorman

Tidak dinafikan salah satu komedi terbaik dalam dekad sebelumnya, Anchorman: The Legend of Ron Burgundy turut menyertakan pasukan Berita Channel 4 yang lucu yang turut hadir dalam permainan slot 5 kekili 25 baris. Di sini, kami mempunyai demo percuma hebat mesin slot Anchorman - tiada muat turun diperlukan untuk bermain

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy ialah permainan slot video yang dicipta oleh Bally Technologies. Ia adalah slot dalam talian berjenama berdasarkan filem lucu 2004 yang dibintangi oleh Will Farrell sebagai penyiar berita tempatan di San Diego, Ron Burgundy.

Gelendong berlatarkan latar belakang potret kumpulan yang menampilkan Steve Carrell, Paul Rudd, seekor anjing bernama Baxter, dan legenda Ron Burgundy sendiri. Memandangkan fakta bahawa terdapat rakaman filem sebenar yang dimainkan semasa permainan, tidak menghairankan bahawa pembangun tetap setia pada tema dan memasukkan semua watak lucu ke dalam permainan dan menyerah pada simbol kad permainan. Walaupun begitu, anda akan melihat Brian Fantana, Champ Kind dan Brick Tamland pada kedudukan gelendong, serta topi Champ, cermin mata hitam Brian, anjing Ron Baxter, segelas wiski, dan van pasukan.

Ikon yang telah menulis 'This is a Wild' di atasnya mewakili simbol pengganti, dan terdapat simbol Bonus anak panah yang tidak boleh diganti. Kemenangan dicapai dengan mendaratkan mana-mana tiga atau lebih simbol yang sama dalam garisan yang tidak terputus merentasi mana-mana 25 talian berbayar dari kiri ke kanan. Cara lain untuk menang adalah dengan mencetuskan salah satu ciri bonus.

Ciri Baxter Wilds adalah secara rawak. Ia membantu menambah lebih banyak Wild pada skrin. Sehingga 10 Wild tambahan boleh ditambahkan pada gulungan, meningkatkan peluang anda untuk mendapatkan berita tergempar… menang, kami maksudkan menang. Kekili Tindanan Misteri ialah satu lagi ciri rawak yang boleh berlaku pada bila-bila masa; bonus ini membolehkan simbol digantikan oleh orang lain jika ia membantu melengkapkan kombo yang menang. Ron Reels ialah versi berbeza bagi ciri rawak ini, yang hanya menunjukkan simbol bayaran tinggi dan memudahkannya untuk mendaratkannya pada garis kemenangan.

Ciri utama ialah Bonus Besar. Kumpul tiga daripada simbol Bonus anak panah pada gulungan tengah dan anda akan memulakan Bonus Besar yang terdiri daripada berputar roda besar. Roda itu kemudiannya akan memberi ganjaran kepada anda dengan Putaran Percuma Gergasi Ron, Whammy! Putaran Percuma, Roda Cuaca Bata, ciri Sex Panther, hadiah wang tunai atau hadiah jackpot. Pusingan Giant Free Spins Ron mengandungi 6 hadiah percuma pada set kekili 18 baris dengan 117 baris berbayar. Wammy!

Putaran Percuma ialah pusingan bonus di mana anda boleh mendapat 12 putaran percuma dengan setiap Whamm! simbol yang dikumpul menggerakkan anda menaiki tangga tunai; dalam erti kata lain, hadiah semakin meningkat apabila anda pergi. Ciri Sex Panther ialah bonus pilih-saya yang menawarkan pengganda, pilihan tambahan dan ganjaran wang tunai.

Sama seperti filem, slot dalam talian Anchorman: The Legend of Ron Burgundy dipenuhi dengan detik-detik yang menghiburkan. Slot dalam talian dan mudah alih yang penuh ciri, Bally's Anchorman dilengkapi dengan RTP 96.03% dan varians rendah hingga sederhana.

Slot Percuma Teratas

Mesin Slot Dewi Emas
Mesin Slot Tiga Berlian
Mesin Slot Lobstermania
Mesin Slot 88 Fortunes
Mesin Slot Quick Hit
Mesin Slot Spartacus
Mesin Slot Davinci Diamonds
Mesin Slot Kerbau
Mesin Slot Cleopatra
Dunia Vegas
Main Slot Rawak
Raging Rhino Megaways
Slot Loot Hoot
Hutan Kristal
Slot Liar Sphinx
Slot Candy Bar
skrin penuh
Slot Bally
WANG SEBENAR
navigation Online Slots