ru id es it zh ko ms de pt tr uk fr ja pl hi vi th

navigasi
Slot dalam talian
Slot dalam talian
Cari

Slot Vegas Besar

Main slot Big Vegas secara percuma atau wang sebenar - tiada iklan pop timbul, tiada spam

Slot Percuma Teratas

Mesin Slot Tiga Berlian
Mesin Slot Lobstermania
Mesin Slot Spartacus
Mesin Slot Dewi Emas
Slot Badak Mengamuk
Mesin Slot Liar Sphinx
Mesin Slot 88 Fortunes
Mesin Slot Davinci Diamonds

Mesin Slot Vegas Besar

Permainan slot Big Vegas adalah satu yang menarik kerana ia mendapat sambutan hebat di kasino Las Vegas dan juga dalam talian, walaupun pada hakikatnya ia dikeluarkan di kedua-dua tempat pada masa yang sama. Ini memberitahu anda bahawa ia adalah permainan yang benar-benar bagus.

Perkara besar tentang mesin slot Big Vegas ini yang saya sangat suka adalah hakikat bahawa ia mempunyai kunci liar dalam permainan bonus. Secara amnya ini adalah ciri kegemaran saya dalam mana-mana pusingan bonus mesin slot, tetapi ini adalah ciri yang sangat baik.

Sebagai permulaan, ini kelihatan seperti permainan slot 5 gelendong biasa, dengan beberapa grafik dan kesan bunyi yang biasa, tetapi ia benar-benar mempunyai beberapa ciri menarik yang menjadikannya menonjol daripada tajuk Bally yang lain.

Apabila anda mula-mula mendengar permainan ini, anda akan perasan bahawa bunyi dan muzik adalah sama seperti beberapa permainan Bally yang lain. Saya tidak ingat bila saya mula-mula mendengar bunyi ini, tetapi ia mungkin adalah Jewel in the Dragon. Ia adalah perkara yang cukup menarik dan sebenarnya menambah keseronokan dalam beberapa cara, untuk mendengar bunyi biasa yang mungkin anda nikmati dalam permainan lain, tetapi dengan kelainan.

 

Permainan Bonus di Big Vegas

Sangat suka pusingan bonus yang satu ini. Pada pandangan pertama, ia kelihatan seperti pusingan bonus putaran percuma biasa, tetapi ia lebih daripada itu. Pertama, skrin berubah, supaya anda mendapat rupa dan rasa baharu sepenuhnya kepada permainan. Kemudian anda mendapat muzik Vegas gaya lama yang sangat hebat (berfikir tentang muzik Sinatra days). Ini menetapkan suasana yang hebat, untuk pusingan bonus yang menarik.

Kali terakhir saya bermain, untuk bonus saya, saya mendapat 5 putaran percuma. Ini mungkin tidak terlalu banyak, tetapi ternyata besar. Perkara yang menarik tentang bonus di sini, ialah ia termasuk liar melekit. Setiap kali anda memukul simbol 'Liar' di baris tengah, dengan roda rolet di atasnya, ia memuntahkan sekurang-kurangnya satu melekit liar. Ini boleh menjadikannya supaya anda mendapat kemenangan 5 berturut-turut pada setiap putaran, jika anda benar-benar bertuah.

Nota: permainan ini memanggil simbol liar ini 'Directional Locking Wilds' tetapi bagi saya, saya masih memanggilnya 'sticky' wilds :)

Seperti yang berlaku, itulah kedudukan yang saya temui sendiri dan akhirnya saya mendapat kemenangan besar daripada bonus 5 putaran percuma saya.

Slot Percuma Teratas

Mesin Slot Dewi Emas
Mesin Slot Tiga Berlian
Mesin Slot Lobstermania
Mesin Slot 88 Fortunes
Mesin Slot Quick Hit
Mesin Slot Spartacus
Mesin Slot Davinci Diamonds
Mesin Slot Kerbau
Mesin Slot Cleopatra
Dunia Vegas
Main Slot Rawak
Raging Rhino Megaways
Slot Loot Hoot
Hutan Kristal
Slot Liar Sphinx
Slot Candy Bar
Slot Bally
WANG SEBENAR
navigation Online Slots