ru id es it zh ko ms de pt tr uk fr ja pl hi vi th

navigasi
Slot dalam talian
Slot dalam talian
Cari

Slot Pulangan Roket

Main slot Rocket Returns secara percuma atau wang sebenar - tiada iklan pop timbul, tiada spam

Slot Percuma Teratas

Mesin Slot Tiga Berlian
Mesin Slot Lobstermania
Mesin Slot Spartacus
Mesin Slot Dewi Emas
Slot Badak Mengamuk
Mesin Slot Liar Sphinx
Mesin Slot 88 Fortunes
Mesin Slot Davinci Diamonds

Mesin Slot Pengembalian Roket

Terdapat satu perkara yang pasti tentang Rocket Returns, ia tidak seperti mana-mana slot lain dalam cara ia bermain - konsep yang sama sekali baru apabila ia dilancarkan dan ia tidak akan mengejutkan saya untuk melihat lebih banyak jenis mesin slot ini dikeluarkan pada masa hadapan .

Sebaik sahaja anda memuatkan permainan (kami mempunyai versi percuma untuk dimainkan di sini) anda akan melihat bahawa ia lebih seperti permainan aplikasi mudah alih, dan bukannya slot klasik yang anda akan perolehi di Las Vegas - permainan ini tanpa ragu telah direka bentuk untuk mudah alih.

Walaupun slot ini telah direka untuk mudah alih, ia sebenarnya bermain dengan sangat baik pada desktop juga. Saya suka kesan bunyi dan muzik di latar belakang dan juga cara muzik pudar apabila anda berhenti berputar - sangat bijak dan membuatkan anda mahu terus bermain, walaupun anda fikir anda mungkin mencuba yang lain.

Untuk mendapatkan putaran kemenangan pada slot Rocket Returns, anda sedang mencari untuk mendapatkan apa yang saya panggil 'cluster' dan bukannya garis. Iaitu, 4 atau lebih simbol sepadan yang dipautkan antara satu sama lain. Ini, dalam banyak cara, serupa dengan permainan seperti Tetris, di mana anda perlu memautkan garisan warna atau corak yang sama untuk mendapatkan kemenangan.

Slot Rocket Returns memang mempunyai bonus dan untuk mendapatkannya, anda perlu mendapatkan tiga roket pada skrin. Ini sebenarnya agak rumit, dalam pengalaman saya dan kali pertama saya bermain, saya mengambil masa kira-kira 15 minit untuk memukulnya. Fikirkan anda, saya kemudian memukulnya tiga kali berturut-turut - anda memerlukan sedikit tuah.

When you get the rockets lined up, you get a lovely blast of explosions and a free game award - 5 free games, to be precise. The free game is fun to play, because you get wild symbols that spin around and give multipliers to the wins. You also get the chance to win extra free spins - every rocket that lands gives you an extra go.

Rocket Returns membuat perubahan yang menyegarkan kepada slot biasa. Bolehkah saya katakan ia adalah permainan yang hebat? Mungkin tidak, tetapi ia adalah permainan mantap yang bagus dan patut dilihat jika anda mencari sesuatu yang berbeza dan menyeronokkan.

Slot Percuma Teratas

Mesin Slot Dewi Emas
Mesin Slot Tiga Berlian
Mesin Slot Lobstermania
Mesin Slot 88 Fortunes
Mesin Slot Quick Hit
Mesin Slot Spartacus
Mesin Slot Davinci Diamonds
Mesin Slot Kerbau
Mesin Slot Cleopatra
Dunia Vegas
Main Slot Rawak
Raging Rhino Megaways
Slot Loot Hoot
Hutan Kristal
Slot Liar Sphinx
Slot Candy Bar
skrin penuh
Slot Bally
WANG SEBENAR
navigation Online Slots